Ervaringen van onze klanten

Modest Advies, voor al uw belastingzaken.

 

 

Referenties

WGA premie onderzoek overheid uitgevoerd voor:

Gemeente Achtkarspelen

Gemeente Bodegraven

Gemeente Gaasterlan-Sleat

Gemeente Hillegom

Gemeente Lisse

Gemeente Noordwijkerhout

Gemeente Slochteren

Gemeente Teylingen

Gemeente Waterland

Gemeente Zaanstad

Gemeente Zeevang

Veiligheidsregio Zaanstreek Waterland

 

Referentie van McDonalds Amstelveen en Amsterdam• Reactie van:
McDonald's Amstelveen
McDonald's Osdorpplein, Amsterdam

Aanbeveling:
"Indien een collega of relatie aangeeft problemen te hebben met:
Langdurig ziek personeel, Arbo keuze, onbekendheid in subsidies, Arbeidsinspectie en verder alles op het gebied van personeel dan zal ik Modest aanbevelen als praktische hulp bij het onbekende."

Voor ons behaalde resultaten:
"Het voorkomen van problemen door onvoldoende uitvoering van de wetgeving ontstaan door onwetendheid. Modest zorgt voor een gevoel bij de ondernemer dat hij/zij alles goed geregeld heeft. Tevens heeft Modest gezorgd voor een behoorlijke teruggave van premies na onderzoek van personeelsdossiers."

 

Grafische vormgevingsbureau Vorm & KleurReactie van:
Vorm & Kleur
www.vorm-kleur.nl


" Ik kan iedereen Modest van harte aanbevelen. Altijd vriendelijk en de dames nemen tijd voor me. Omdat ik zelf weinig verstand heb van financiën en belastingen zijn ze altijd bereid om uitleg te geven over financiĆ«le termen. Accuraat, snel en zeer gunstige tarieven die van te voren af gesproken worden. Voor een kleine vraag kan ik altijd terecht zonder dat er meteen een uurtarief gerekend wordt."

 

Referentie van GEMZ voor Modest• Reactie van:
Haidy Möller, GEMZ,
onderwijsvernieuwing/kwaliteitszorg – schrijfcoaching
www.gemz.nl

"Wat ben ik blij met de persoonlijke benadering van Modest. Je kunt niet van het kastje naar de muur gestuurd worden, zoals dat helaas vaak bij grotere, chiquere en duurdere bedrijven gebeurt. De dames Marian en Doris weten heel veel. En als ze iets niet weten, zoeken ze het grondig uit. In hun eigen tijd.

Vorig jaar weigerde de belastingdienst me om volstrekt onduidelijke redenen een VAR wuo te geven. Al mijn aangevoerde bewijsvoering en bezwaarschriften mochten niet baten. Een belastingmedewerker die ik telefonisch hierover sprak, gaf me groot gelijk, maar wilde zijn collega niet op zijn evidente fout wijzen. Tja, dat het een kleine ondernemer opdrachten en inkomsten kan schelen, maakt blijkbaar niks uit. Doris erachter aan. Die ontdekte dat ik fout in hun administratie zat. En dat men dus ook mijn bewijsvoering helemaal niet had bekeken. Door haar interventie is het helemaal goed gekomen. Ik heel blij!"

 

Factotum12• Reactie van:
Factotum12 VOF


Sinds hun oprichting werken wij samen met Adviesbureau Modest en dit betekent een professionele aanvulling op ons pakket diensten.
Als administratiekantoor verzorgen wij voor een brede groep ondernemers de loonadministratie en wij hebben Modest gevraagd ons hierbij te adviseren en extra controles uit te voeren. Een waarborg voor kwaliteit en nauwkeurigheid omdat Marian en Doris uitgebreide kennis, kennissenkring en ervaring inzetten.

Hun tussentijdse opmerkingen en adviezen komen altijd van pas en de jaarlijkse update gesprekken besparen ons en onze klanten tijd en geld!

 

 

Wij zijn een middelgroot garagebedrijf met 11 medewerkers. Uiteraard ontbreekt bij ons de specifieke kennis. Probleem waar wij iedere keer mee geconfronteerd werden is de complexheid van de materie en de onpersoonlijke benadering van de verschillende adviesorganen. U kent het wel : "Ik zal u even doorverbinden - Wat is uw naam ook alweer"

In Adviesbureau Modest hebben wij een betrouwbare en persoonlijke partner gevonden. Ter illustratie: Teruggave loonbelasting na een minimale inspanning van ons over een reeks van jaren, snel en goed geregeld. Algemeen: Oplossingsbereidheid en meedenken op een persoonlijke en prettige manier is in deze turbulente tijd veel waard. Ik houd mij liever bezig met onze core business, daar zijn we goed in en doen we met plezier ! Voor bovengenoemde problemen pak ik snel de telefoon : " U spreekt met Marian van Modest " Gewoon doen! 

Jan Veenis, directeur van Garage Veenis BV te Assendelft.


Ons motto:
Modest is meedenken, oplossen en besparen.